Krisztiék kismama fotózás


Kismama fotózás Krisztiékkel

Kriszti azzal keresett meg, hogy szeretne néhány kismama fotót készíttetni, melyen férje Hunor és kislányuk Kincső is szerepel, a kismama fotózás nálam a stúdióban készült. Második gyermeküket várják és szerettek volna egy fotósorozatot, ahol még az apró „albérlő” nincs kilakoltatva. Örültem a megkeresésnek, hiszen egy újabb gyönyörű család életének lehetek a részese, még ha csak 1-2 órára is.

Ahogy szinte az összes kismama fotózás nagyon szuper hangulatban szokott telni, így Krisztiékkel is hamar egymásra hangolódtunk. Minden ötletre nyitottak voltak és ez egy fotós számára nagyon jó dolog, hiszen ezzel is megkönnyítik a képek elkészítését. Mivel művészi képeket is szeretett volna Kriszti, így még inkább örültem. Köztudott, hogy ezek a kedvenceim. J

Kriszti egy csodaszép kismama, akivel nagyon egyszerű és könnyű volt együtt dolgozni. De persze ez igaz volt Hunorra és Kincsőre is. Csajos cuccokat szedtünk elő leginkább, hisz a családban a csajok túlsúlyban vannak. A rózsaszín tüllszoknya Kincsőnek és Krisztinek is nagyon tetszett, ezért egy kis csipkével megbolondítva, a lehető legjobb hatást tudtuk elérni. Letisztult és egy színű hátteret választottunk, ezzel is kiemelve a család összes tagját. Annak ellenére, hogy a fiúk általában nem szívesen szerepelnek a fotókon, Hunor is nagyon együttműködő volt és aktívan részt vett a kismama fotózásban. Több beállítást is alkalmaztunk és néhány viccesebb képet is csináltunk, ahol Kincső nagyon cuki volt. Ahol anya és apa puszilkózik, igazán aranyos lett. Kincső nagyon édes, ahogy szülei között befogja a szemét. J Készült hármójukról együtt, Krisztiről és Kincsőről kettecskén, és csak Krisztiről is fotó. Mindegyiken próbáltuk a lehető legjobb pillanatokat elcsípni.

Krisztinek nagyon jól állt a fekete, áttetsző, csipke ruha is, ami fekete háttérrel kombinálva igazán „dögös” lett. Az ilyen és hasonló képeket szeretem a legjobban és azt hiszem Krisztinek is tetszett ez a beállítás. Egy igazán vidám, és jó hangulatú kismama fotózás volt, ahol én is és remélem Krisztiék is jól érezték magukat. Köszönöm, hogy engem választottatok és bízom benne, hogy a csöppséget is megismerhetem majd! 

További kismama fotók IDE kattintva