Kismamafotózás családdal

Kismamafotózás családdal Daniella,Ádám,Evelin

Danielláék először jártak nálam. Második gyereküket várják és szerettek volna egy kismamafotózáson részt venni kislányukkal, Evelinnel és a születendő picivel, aki még pocaklakóként volt jelen a fotózáson.

A pocakban egy kisfiú cseperedik, aki hamarosan szülei szeme fénye lesz majd, természetesen a tündéri Evelinnel együtt. Minden kismamafotózás más és más, de mindig új élményekkel gazdagodom. Ez is egy ilyen kismamafotózás volt. Nagyon szuper hangulatban telt a kismamafotózás Danielláékkal, köszönhetően a család összes tagjának. Köztük Evelinnek, aki egy eszméletlen bűbájos kislány. Ő lehetne a fotósok álma (is), hiszen annyira ügyes volt végig. Nagyon együttműködő, mosolygós kis csoda. Ilyenkor jövök csak rá igazán, hogy amilyen kicsik, annyira meg is tudnak lepni minket. Ő egy igazi kis egyéniség volt, az a típus aki mellett egyfolytában mosolyognod kell. Nagyon sokszor elmondom, hogy mennyire szeretem a kismamafotózásokat, de ilyenkor mindig újra és újra rádöbbenek, hogy mennyire jó helyen vagyok. Annyi szeretet energia van ezekben a családokban, ami mindig feltölt engem is.

Minden alkalommal közösen döntünk, hogy milyen háttérrel, milyen kiegészítőkkel készüljenek el a képek. A beállítások pedig az én javaslataim alapján. Most egy egyszerű hátteret alkalmaztunk, és a beállításokat is együtt beszéltük meg. A lényegre, a családra próbáltunk fókuszálni. A fiúk általában nem nagyon szeretnek szerepelni a képeken, de Ádám partner volt mindenben. Ugyanúgy kivette a részét, ahogy Daniella és Evelin is. Nagyon sok közös fotót csináltunk, de azért készült olyan kép is ahol „csak a csajok” szerepelnek. Ez kicsit más hangvételű lett, mint az összes többi, mert előkerült pár kiegészítő is. Tüllszoknya, csipke és a „csodalámpás” is. Számomra nagyon szép és hangulatos képek készültek és annyira jó volt így, együtt látni őket. Daniella csak úgy sugárzik a képeken.

Ilyenkor mindig a kedvenceimet próbálom feltölteni, bár alig tudtam választani, mert annyira tündéri volt Evelin, és annyira sok olyan kép született, amiről sugárzik a szeretet. Egy csodás napot töltöttünk együtt és remélem még lesz alkalmam találkozni velük a jövőben. Köszönöm nektek, hogy engem választottatok! J

kismamafotozas 7747 kismamafotozas 7745 kismamafotozas 7746 kismamafotozas 7750 kismamafotozas 7749 kismamafotozas 7751

Ha szeretnél még több fotót megnézni kattint ide: KISMAMA FOTÓZÁS

error: Védett tartalom !!