Ágiék kismama fotózás


Kismama fotózás Ági és Gábor 

A kismama fotózás elején  átnézzük a kellékeimet és a ruhákat amiket hoztak, és összeegyeztetjük az elképzeléseinket, nagyjából felvázolom magamnak fejben a kismama fotózás tervét, hogy minél több kép tudjon készülni. Ági már sminkelve érkezett, így a rövid megbeszélést követően azonnal kezdtünk is.

Gábor nagy szerencsémre egy nagyon vállalkozó szellemű kispapa volt, egy csomó elképzelésük volt Nekik is, de nyitottak voltak az én ötleteimre is. Általában a leendő Apukák szívesebben maradnak háttérben, ha megkérdezem milyen arányban készüljenek a képek, nagyjából egyöntetűen az a válasz, hogy leginkább a kismamáról, mert Ő a lényeg. Bár abszolút megértem, de ugyanakkor azt gondolom, hogy  nélkülük nem jöhetett volna létre ez a csoda, így Ők is fontos részei a kismama fotózás nak. 🙂 De azért az esetek legnagyobb részében “belejön” a leendő apuka is, és általában pont annyi kép készül, amennyit a kismama eredetileg szeretett volna. 😀

 Ágiéknak nagyon tetszik a sötét háttér is, és már pont megérkezett a mobil háttértartóm, így gyorsan le is teszteltük. 🙂 Ágiék kislánya Viktória elvileg január 1-én fog érkezni, kíváncsi leszek Ő lesz-e az év első babája. Ugyanis Ágiék is a baba-mama csomagot választották, így picurkájukat is elhozzák egy újszülött fotózásra. 

Coming soon…. 🙂