Kismama fotózás Nikiékkel

Kismama fotózás Niki&Józsi&Zalán

Mostanában nagyon sok kék szemű kismami járt nálam kismama fotózáson. Ilyenkor igyekszem ezt a beállításokkal, retussal kiemelni. De Nikinek annyira gyönyörű, h szinte semmit sem kellet tenni,h „kivilágítson” a képből. :) Nagyon jól választott ruhát is,m az éj kék színű strasszos felső nagyon előnyös volt Neki. Józsi tartott a kismama fotózástól (mint a férfiak általában azt kérte,hogy a lehető legkevesebb képen kelljen szerepelnie). De végül nagyon jól bírta a kispapa a kismama fotózást :)

Nikivel is úgy kezdtünk,hogy összeválogattuk a Neki tetsző kellékeimet. Először féltem,h a szép vörös hajához az árnyalat miatt majd nem stimmel a piros ruha,de végül ez is „nagyon szeretem” kép lett. Mikor átbeszéltük a kellékeket és a háttereket én már biztos voltam benne,hogy nagyon a stílusuk lenne a fekete háttér, de persze készült fehérrel is. Végül a retusálásra választottaknál Nekik is nagyobb részben a feketére esett a választásuk. nagyon jól is áll Nekik.

kismama fotozas 0657 kismama fotozas 0658 kismama fotozas 0659 kismama fotozas 0660 kismama fotozas 0661 kismama fotozas 0662

error: Védett tartalom !!