Kismama fotózás Éviékkel


Kismama fotózás Évi, Sanyi, Jázmin

Egy újabb családias és fantasztikus hangulatú kismama fotózás volt egy újabb gyönyörű kismamával és családjával. Évi a párjával és kislányukkal jött el hozzám, hogy a stílusokat ötvözve fotókat készítsünk a kistesóval a pocakban. Kislányuk, Jázmin egy igazán cserfes és tündéri kicsi lány, aki tele van szeretettel. Az egész család annyira kedves és közvetlen volt. Nagyon jó volt a társaságukban lenni, igazán jól éreztem magam a fotózás egésze alatt. 

Hamarosan bővül a család és még mielőtt megszületne a picur, Éviék szerettek volna néhány a családdal közös és egy-két művészi hangvételű képet készíttetni. Ennek megörökítéséhez engem választottak, melyet ezúton is köszönök nekik. A smink elkészítésében Orsi volt segítségünkre, aki mint mindig, most is nagyon ügyes volt. Egyszerű, letisztult, természetes sminket készített Évinek.

A családdal közösen megbeszéltük az ilyenkor fontos dolgokat, mint a háttér és a kiegészítők kiválasztása. Javarészt egyszínű hátteret választottunk, ami szinte minden beállításhoz megfelelő. Szerencsém volt ebben is, hiszen Évinek már konkrét elképzelései voltak a képeket illetően. Hagyományos és művészi fotókat is szeretett volna, mely persze külön öröm volt számomra. És a „kerekek felpörögtek”. Előkerültek a csipkék és tüllök, melyek Jázminnak és Évinek is tetszettek. Sok-sok igazi, csajos cucc.

Annak ellenére, hogy a fiúk általában nem nagyon szeretnek részt venni a fotózáson, Évi párja igazán aktív és együttműködő volt végig. Partner volt mindenben és a képek többségén is szerepel. Akárcsak Jázmin. Egy igazán életvidám és cuki kis csaj, aki már nagyon várja, hogy a kistesója megérkezzen. Végig nagyon mosolygós és nagyon ügyes volt. Akárcsak apukája és anyukája, aktív résztvevője volt a képek elkészítésének.

Megpróbáltam lencsevégre kapni a legmeghittebb pillanatokat és azt hiszem sikerült. Csak úgy sugárzik az egész család arcán a szeretet és azt hiszem mindannyian élveztük ezt a kismama fotózást. Bízom benne, hogy sikerült életre szóló élményt szereznem Éviéknek, mert ők nagy hatással voltak rám. Jó volt Veletek, és már várom, hogy újra találkozzunk, és megismerhessem a legkisebb családtagot. Éviekkel májusban még találkozunk egy újszülött fotózás keretein belül, így pici hercegnő képek hamarosan…. <3

kismama fotozas kismama fotozas kismama fotozas kismama fotozas kismama_fotozas

Ha szeretnél még több fotót megnézni kattint ide: KISMAMA FOTÓZÁS