Kismama fotózás Edinával

Edina kismama fotózás

Edina az Édesanyjával látogatott el hozzám. A fotózás nagyon-nagyon jó hangulatban telt, sokat nevetgéltünk, anyukája(Erika) pedig még műterem átrendezésben is segített nekem, amit ezúton is köszönök szépen;) A kismama fotózás a baba-mama fotózás első fázisa. Edinák is ezt a csomagot választották, ilyenkor elkészítjük az előtte-utána képek before változatát amiből az újszülött fotózás után montázs készül.

Edina Párjának szülinapja még a babavárás időszakára esett, ezért készült Neki is egy kis születésnapi meglepetés

Edinát nagyon jó volt fotózni, vidám, laza, nyitott volt az ötletekre, ilyenkor mindig nagyon könnyű dolgom van. Már a sminkelése alatt is sokat beszélgettünk, viccelődtünk, nagyon szívesen gondolok vissza a Velük töltött pár órára. És mivel Edina a baba-mama csomagot választotta, így a kismama fotózás után elhozzák hozzám Kisfiúkat is Botondot. Botit igazi karácsonyi babaként várjuk, Edina december 24-re, Szentestére van kiírva. Már alig várom, hogy újra találkozzunk,és újabb órákat tölthessünk ilyen szuper hangulatban. Köszönöm Edina,hogy rám esett a választásotok, nagyon jól éreztem magam Veletek!

kismama fotozas 2193 kismamafotozas 2291 kismamafotozas 2293 kismamafotozas 2295kismama fotozas 2196 kismama fotozas 2195 kismama fotozas 2194

error: Védett tartalom !!