Kismama fotózás Anitáékkal

Kismama fotózás Anitáékkal

Anitának és Gábornak már van egy tüneményes kislányuk Hanna Luca. Így természetesen sok-sok családi képet is készítettünk a kismama fotózáson ahol már helyet kapott a pocaklakó Dominik is.

Eredetileg kültéri kismama fotózást terveztünk,de az időjárás nem volt kegyes hozzánk. Előtte is sokat esett, és aznap is szemerkélt, így egy pici lány társaságában már a parkot nem mertük megkockáztatni. De épp a fotózás előtt érkezett meg az erős hátterem, amit kimondottan tündéres tematikus fotózásokhoz rendeltem, így ki is próbáltuk, plusz jutott egy kis mini természet a kismama fotózáshoz :) Nagyon nagy kedvenceim ezek a tündéres fotók, utólag is nagyon sokat lehet rajta kreatívkodni. Hanna Luca pedig a a bájos kis arcával szöszi hajával, kék szemével tökéletes fotóalany volt ehhez a fotó témához (is).

Anita nagyon dekoratív kismama akinek minden jól állt, szép nagy volt már a fotózáson a pocija, így nagyon könnyű dolgom volt. Hanna Luca pedig amíg el nem fáradt nagyon ügyesen együttműködött, nagy örömömre sokféle ötletemben benne volt,és segített a megvalósításban. Ezúton is köszönöm szépen a bizalmatokat és a szuper élményt.

Anitáék is ajánlás útján találtak rám, ezúton is köszönöm szépen Betti az ajánlást! ;)

Sajnos szokás szerint le vagyok maradva a képek feltöltésével, így mire hozzájutottam megérkezett Dominik. Nagyon sok boldogságot, egészséget kívánok Nektek ezúton is!

További kismama fotók: Kismama fotózás

babafotozas 9987 kismama fotozas 0016 kismama fotozas 0017 kismama fotozas 0019 kismama fotozas 0020 kismama fotozas 0021 kismama fotozas 0022

 

error: Védett tartalom !!