Kinga kismama fotózás

Kingáék még szeptemberben voltak nálam kismama fotózáson, de mivel közben megérkezett a picurkájuk, így elhúzódott a retusálandó képek kiválasztása. Kinga leginkább művészi fotókat szeretett volna a kismama fotózáson, de természetesen a családjával közös képek sem maradhattak ki. Nem volt könnyű dolgunk, mert a Kisfiúk nagyon szégyenlős volt, és minden trükkünk ellenére sem szeretett volna a fotókon szerepelni. Ilyenkor nem sokat tehetünk, hiszen senki sem szeretne a gyermekéről sírós képeket, így pár összebújósat készítettünk. Régóta fotózom gyermekeket, de azt már bizton állíthatom, hogy az egyéniségükkel szembemenni sehogy sem tudunk.

Kingának voltak határozott elképzelései arról milyen képeket szeretne, így igyekeztem ezt, és a saját ötleteimet is megvalósítani. A kismama fotózáson Kinga már 36 hetes várandós volt, és mivel kis termet, így a baba már elég nagy volt a pocakjában Hozzá képest. Emiatt eléggé lekorlátozódtak a fotózási póz lehetőségeink. Volt ami már kényelmetlen volt Neki, volt ami nem lett volna előnyös már. Így inkább a háterekkel és kellékekkel próbáltam változatossá tenni a képeket.

kismamafotozas_0073 kismamafotozas_0088kismama fotozas_0016 kismama fotozas_0017 kismama fotozas_0018 kismama fotozas_0019 kismama fotozas_0020 kismama fotozas_0021

Kismama fotózás galéria

Kismama fotózás árak

error: Védett tartalom !!