Kismama fotózás

A kismama fotózás a női lét egyik legszebb állapotának megörökítése…

Azért csak az egyik, mert talán még szebb, amikor már a karodban tarthatod, átölelheted, megpuszilhatod… vagy amikor már Ő is átölel és azt mondja: “Anya szeretlek”.  Ennél szebb és felülmúlhatatlanabb érzések nincsenek a földön. Egy nő ilyenkor teljesedik ki lelkileg, és ilyenkor sugárzik róla a boldogság. Ezért is érdemes megörökíteni ezt a csodálatos időszakot. Amilyen hosszúnak tűnik az elején úgy elröppen ez a pár hónap, és utólag már csak a kismama fotózás képei lesznek kézzel fogható emlékek….

További információk a képek alatt

Miért érdemes eljönnöd egy kismama fotózásra?

Mert ilyenkor teljesedik ki egy nő. Édesanyává válik, és ez minden hölgyet gyönyörűvé tesz. Egy pici kis élet, aki annak ellenére,hogy soknak tűnik az a bizonyos kilenc hónap, mégis oly gyorsan elillan. És a képek fognak segíteni felidézni ezeket a csodás perceket, hónapokat. És ha majd nagyobb lesz és kérdezi Ő hogyan érkezett, megmutathatod Neki a képeket, hogy Anya hasában növekedett. A kicsik is nagy örömmel nézegetik a kismama fotókat.

 

Sok kismama aggódik, hogy itt-ott lett rajta egy kis plusz, pedig ilyenkor tényleg a kisugárzástól a leggyönyörűbbek a kismamák.

Természetesen csak mértékkel, nem magazinba készülnek a fotók, nem is tüntethetek el minden stílusjegyet, hogy senki se ismerjen Rád, csak épp egy pici finomítás, hogy a legjobbat hozzuk ki Belőled 😉

Sokan aggódnak hogy nem fogják tudni mit kell csinálniuk. De azért vagyok én ott, hogy ebben segítsek, senkitől sem várom, hogy úgy pózoljon, mint egy modell, segíteni foglak végig, hogy ne érezd Magad feszélyezve.

 

Kismama fotózás, mikor érdemes rá sort kerítened?

A várandósság 28-34 hete körül érdemes leginkább a kismama fotózás rá sort keríteni. Ekkor már látványosan gömbölyödik a pocak, de még nem kell aggódni a sürgető idő miatt. És amit még érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó hetekben már olyan méretű lehet a pocak, hogy nagyon leszűkíti a fotózási lehetőségeket, mert már  kényelmetlen a póz vagy már nem előnyös.

 

Kivel jöhetsz a kismama fotózásra?

A kismama fotózás nem korlátozódik kizárólag a kismamára, hiszen az Édesapa is fontos része ennek a gyönyörű történetnek. Ha nem az első gyermeketek várjátok, akkor természetesen a testvér is szerepelhet a képen, sőt közös családi fotót is kérhetsz.

 

Hogyan készüljetek a kismamafotózásra? Mit hozzatok magatokkal?

Ruhát csak az Apukával/Tesóval közös képekhez szoktam kérni. Az egyéni képekhez sokféle kellékem, ruhám van. Igyekeztem a galériában lévő képeket úgy válogatni, hogy megtekinthetőek legyenek a készleten lévő ruhák.

A ruhád (amiben jössz) kérlek, olyat válassz ami nem szorítja a pocakod, tehát nem hagy a bőrödön nyomot.

Ultrahang kép (nem baj, ha nem a legfrissebb)

Kismama fotózás hoz nagyon “kell” a smink, mert a fények sápasztják a bőrt. Sokkal látványosabb hatást lehet elérni már egy enyhe, akár otthon készült sminkkel is. Természetesen a legtökéletesebb hatást egy profi sminkkel érhető el. Ha szükséged lenne sminkesre, szívesen ajánlok.

Hajnál sokat “dob” a fodrász,  de bőven elég egy frissen mosott, ápolt haj is. Hosszú haj kiengedve a legelőnyösebb.

Ezek csak a személyes dolgok, de természetesen nagyon sokféle kiegészítőm van (tüllszoknya, csipkeruhák, stb.), és folyamatosan bővítem a készletet, hogy mindig legyenek újdonságok.

 

Milyen ruhát hozzatok?

Pár kedvenc ruhát (bő, pocakot elrejtő ruhák/felsők, nem előnyösek kismamafotózásra.)

Ne válasszatok túl nagy és feltűnő mintás/feliratos felsőket (csíkos, kockás lehet, inkább a nyomott minták vonják el nagyon a figyelmet a lényegről, vagyis Rólatok)

Fekete ruháknál, felsőknél ugyanez, a képen eltűnik a pocak. Ha rövid és kilátszódik belőle, akkor viszont tökéletes.

Ha elégedetlen vagy a karoddal, ne válassz ujjatlan ruhát/felsőt.

Egymással harmonizáló színeket válasszatok, nem kell egyformába öltözni, de ne legyetek kontrasztban sem Pl. túl világos-túl sötét nagyon üti egymást. A lényeg a harmónia.

A művészibb képekhez kérlek, hozz egy szett fehér és egy szett fekete vagy testszínű fehérneműt. Legjobb, ha a melltartó pántja levehető. A szoptatós melltartó a fotón nem előnyös.

Nyári időszakban, ha fotózásra jössz, kérlek, ügyelj rá, hogy ne legyen a bőrödre sülve a fürdőruha nyoma, mert ez nem tartozik a retusálandó bőrhibákhoz. Ha mégis nyoma maradt kérlek, úgy válassz ruhát, hogy ne látszódjon, köszönöm szépen!

 

Elkezdtem összeválogatni Pinteresten az ötleteket.

 

A választható háttereket ITT tudod megnézni

További információk: ITT

Mivel én is lehettem már olyan szerencsés, hogy átélhettem ezeket a csodás hónapokat, így abszolút empatikusan tudom megközelíteni a pózokat, fáradékonyságot bármit ami ilyenkor felmerül. Mindent megteszek, hogy könnyebbé és élvezetesebbé tegyem a kismama fotózás t, hogy ne csak szép képeket, de szép emlékeket is kapj 😉 

Kismama fotózás árak és bejelentkezés

error: Védett tartalom !!