Babafotózás, családi, szülinapi fotózás

Babafotózás

Családi fotózás, Szülinapi fotózás

A választható háttereket ITT tudod megnézni

.A baba és családi fotózásokról bővebb információ ITT

A szülinapi fotózásokról bővebb információ: Szülinapi fotózás

.

Babafotózás…

mert minden Édesanyát aggaszt a gyorsan elröppenő csecsemő és gyermekkor. Mert az újszülöttek napról-napra változnak, a totyogók, gyermekek szinte mindennap tanulnak valami újat, hogy újra és újra ámulatba eshess milyen nagy kislány/kisfiú már….

Érdemes megörökíttetni ezt a csodálatos időszakot, mert utólag már az emlékek összemosódnak, de ha van miről felidézni csodás érzés lesz újra és újra nosztalgiázni. Már az újszülött korból átlépve a totyogó korba is csak ámulsz, hogy mi mindent tud már a kis emberpalántácska, pár hónap leforgása alatt milyen óriási változásokon ment keresztül. A babák már egész picikén kész egyéniségek. Igyekszem ezt a babafotózás-on is tükrözni. Éppen ezért nem szoktam erőltetni és nem is szeretem Róluk a kínosan beállított fotókat.  A játékba belefeledkezve tudnak igazán önmaguk lenni. Természetesen így is megoldható, hogy a kamerába nézzenek, csak nem lesz az a természetellenes arc Rajtuk, mint amikor Rájuk szólunk, hogy itt repül a kismadár, mosolyogj. Főleg gyermekkorban már nagyon oda kell figyelni erre, mert akkor nem a valódi énjük/arcuk marad meg emlékül. Remek kis trükkök vannak annak kivitelezésére, hogy természetesnek, mégis boldognak örökíthessük meg Őket. 

Sokszor felmerül a kérdés ha babafotózás-ra jöttök, akkor “beleférne-e” a családról is közös képeket készíteni, természetesen igen. Viszont a stúdió méreteiből adódóan maximum 5ember fér el kényelmesen, ezt kérlek vegyétek figyelembe.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress meg bátran:

Kapcsolat

.