Gabi kismama fotózás


Kismama fotózás Gabi és Balázs

Egy újabb gyönyörű, fiatal pár jött el hozzám kismama fotózás ra. Gabi és Balázs, akik első gyermeküket várják, kimondottan csak páros képeket szerettek volna. Úgy érezték a művészi stílusú képek nem igazán az Ő világuk. Az az egy viszont biztos, hogy mindig nagyon jó helyzetben vagyok fotósként, ha egy ilyen nyitott, vidám Párt fotózom, mint Ők. Bár bevallom nekem a legnagyobb kedvenceim a művészi képek a kismama fotózás t illetően, de mint ahogy már sok helyen is írtam egy-egy fotózáson mindig a fotóalany/ok egyénisége az elsődleges szempont. Ők is így lesznek a legelégedettebbek a képekkel. Viszont annak ellenére, hogy a hagyományos stílust követve készültek a képek, próbáltuk a beállításokat minél változatosabban megcsinálni és a kiegészítőket is ehhez mérten cserélgetni.

Gabi egy igazán csinos, dekoratív kismama és azt hiszem, nyugodt szívvel mondhatom, hogy nagyon jól áll neki a várandósság. Látszik rajtuk, hogy már alig várják, hogy a várva várt „kis ember” közöttük legyen. Ami hamarosan be is következik. A kis pocaklakót, Armandot márciusra várják az újdonsült szülők. Azt már sikerült megállapítanom, hogy nagy baby boom várható húsvét környékén, de most újra megbizonyosodhattam róla. Gabiék még kellékekkel is készültek a kismama fotózás ra. Így történt a Portugál utazásukat felidéző képeknél is, hogy az általuk hozott kiegészítőket használtuk, amelyeknek pedig külön történetük van. Már régóta várták, hogy a picurka megérkezzen Hozzájuk, amikor is elutaztak ketten Portugáliába és onnan már hárman érkeztek haza. Mint mindenki más számára rájuk is hatással volt a környezetváltozás, a napfény és hogy kikapcsolódhattak kicsit. Balázs ezek mellett esküszik a portugál borokra is. 🙂 Kicsit a portugál életérzést akartuk visszaadni a fotókon, amelyekhez a kalap nagyon jó kellékként szolgált. És persze elengedhetetlen volt az a bizonyos boros üveg is, mely Balázs elmondása szerint kivételesen jó. Ezekkel a kiegészítőkkel lett kicsit „bohém” hangulatú ez a kép. Persze most is a kismama fotózás on volt a hangsúly, de ezek mellett úgy hiszem sikerült megmutatni azt is, milyen szép is a szerelem és milyen gyönyörű érzés az, amikor egy új élet világrajövetele van készülőben.

kismama_fotozas_4291kismama_fotozas_4299 kismama_fotozas_4292 kismama_fotozas_4293 kismama_fotozas_4295 kismama_fotozas_4296 kismama_fotozas_4297 kismama_fotozas_4298

Kismama fotózás galéria

Kismama fotózás árak