Fanni baba újszülött fotózás


Fanninál úgy alakult, hogy eléggé az utolsó, még alkalmas napokra csúszott az újszülött fotózás, rajtunk kívülálló okok miatt.

Már pár nap különbséggel is nagyon érezhető, az alvás-ébrenlét fázisának változása. Hiszen amikor megszületnek, még keverik a nappalt az éjszakával, de aztán szépen kezdik megszokni a család bioritmusát, és nappalra időzítik a világgal való ismerkedést. Fanni is szívesebben követte volna a körülötte zajló eseményeket, minthogy a mély alvás fázisba szenderedjen. De azért egy rövid időre csak találkozott álom manókkal, és elkészíthettük a kis hercegnőről a megálmodott képeket. Bár még így is maradtak elképzelések, amik kimaradtak a megvalósításból, de ez szinte már természetes az újszülött fotózás-oknál. Főleg, hogy minden babánál már ilyen korban is megvan az a póz, ahogy aludni szeret, és általában ha ebből a pózból kimozdítjuk, akkor az alvásból is kizökkentjük.

Ezért is szoktam mondani, hogy mindig azokkal a kiegészítőkkel kezdjünk, amik a legjobban tetszenek a szülőknek, mert soha nem lehet tudni mikor, vet véget a baba türelme az újszülött fotózás-nak.

Fanni a harmadik gyermek a családban, két fiú testvére van, akik már most kényeztetik, körberajongják. De mivel még kisfiúk, így az újszülött fotózás-nál Nagymamájuknál voltak, hogy Fanninak semmi se zavarhassa meg az álmát, így közös képek nem készültek. Pedig volt egy matchboxos tervünk, de végül a könnyebb megoldást választottuk 🙂 Talán majd legközelebb…

Fotózhattam Őket már akkor is amikor Fanni még csak pocaklakó volt. A kismamafotózásról készült képeket IDE kattintva tudod megnézni.

További képek: Újszülött fotózás galéria

Árakat itt találod: Újszülött fotózás árak

ujszulott_fotozas-001 ujszulott_fotozas-7178 ujszulottfotozas_7177 ujszulottfotozas_7178