Első szülinapfotózás


Karina 1. szülinapfotózás

Nagy lépés egy kisemberke és a szülők életében az első szülinap, picike babánk egy világot felfedezni vágyó totyogóvá válik. Érdemes ezt a csodás időszakot egy szülinapfotózás keretein belül megörökíteni.

Karina szülinapfotózás ára jó sok kellékkel készültem, de Timiék is felkészültek voltak.. Hoztak 1éves szülinapra való lufit, és Tündérbugyi tütü szülinapi szerkót. Figyelnünk is kellett,hogy ne keverjük össze, mert ezeket a szépséges szetteket és is Tőle veszem. Még sosem okozott csalódást, nagyon szeretem a termékeit.

Szülinapfotózáskor mindig felajánlom a tortamaszatolás lehetőségét is, mert van nagyon szép dekoratív tortatartóm. De nem mindenki szereti a maszatolással járó kihívásokat. A változatos képekhez párszor átöltöztette Anyukája, természetesen Karina türelmét figyelembe véve. A csipkés overall saját kellék, nagyon szeretem, annyira mutatós a képeken, hogy többféle színben és méretben is rendeltem.

Karinának csodálatosan szép kék szemei vannak, igazi kis csillagszemű, igyekeztem ezt a fotókon is kiemelni.

Karina meg volt szeppenve,de végül azért sikerült feloldani és pár mosoly kicsalni belőle. Elővettem a műteremben található játékokat, amiből a Ferrari lett a kedvence. Hiába élni tudni kell 😀

Természetesen készült családi kép is. És szülinapi montázs, amit inkább emléklapnak neveznék, mert rákerülnek az 1éves adatai, és hogy milyen “tudományoknak” hódolt ebben az életkorban. Csodás emlék amik idővel feledésbe merülhetnének, de így megőrizzük a jövőnek.

Timi és Laci köszönöm szépen a bizalmatokat, hogy életetek-e fontos eseményét rám bíztátok!

További szülinapi képeket ide kattintva tudod megnézni: BABAFOTÓZÁS