Családi fotózás Katiék

Baba és családi fotózás nagy családban

Katiékat már régről ismerem, és már tervezgettük egy ideje a családi fotózást. Igazi nagy családosok, három fiúk van,és egy kislány érkezett utolsóként a családba, akit már nagy szeretettel vártak. Igazi kis hercegnői státuszt kapott ennyi Férfi között :) A nagyobb fiúk is láthatóan körberajongják, nagyon jó dolga van ennek a kicsi lánykának. Anyukája nagyon szerette volna, ha csak Julcsiról is készül sokféle egyéni kép. Mivel gyönyörűségeket tud horgolni, így most is készült külön a fotózásra is. Pár szépséget meg is kaptam, amiért nagyon hálás vagyok, nagy örömmel használom. A különleges széket is Ő szerezte be,mert már régebben látott valahol egy ilyen fotót, nagyon megtetszett Neki, és mindenképp szeretett volna ilyet Julcsiról.

Mivel a nagyobb fiúk már iskolába járnak, így szünidőre időzítettük a fotózást. Épp nyaralás után voltak,ami mindenkinek a legelőnyösebb bőrszínt, és kipihentséget adta. Az első nagy család voltak akik az új stúdiómat felavatták. És most még felmerült az is,hogy lehet jó lenne egy asszisztenssel együtt dolgozni. Nekem rettentő kényelmes lenne,de tovább gondolva, az Ő bérét be kéne építenem a fotózások árába,és akkor bizony már nem lehetnének ennyire barátságosak az áraim. Épp azért lett kitalálva a mini csomag, mert tudom egy gyermeknél mennyi felmerülő költség van, és bár nagyon fontosnak tartom,hogy megörökítsük ezt a gyorsan elröppenő kort, hogy mindig legyenek kézzel fogható emlékeink Róluk, amikről nosztalgiázhatunk. Az én Kisfiam még csak négy éves,de szentimentális hangulataimban, már most szoktam nézegetni, milyen pici is volt, mennyit változott, „miből lett a cserebogár”. :) Szóval bármilyen fontos, sok családnak nem férnek bele a magasabb költségek, így aztán maradtam a trükközéseknél. A családi fotózásnál amúgy is nehezített, hogy asszisztens nélkül kell úgy terelnem a gyermekek szerteágazó figyelmét, hogy közben mindenki láthatóan jó kedvű is legyen. Baba és gyermekfotózásnál mindig megkérem a szülőket, hogy legyenek segítségemre. Ennyi gyermek esetén pedig még több trükkre van szükség. De még ilyenkor is előfordul,hogy egyszer csak elfogy a türelem, mutatok is erről egy werk képet:

családi_fotózás_werk_2005

Mivel egy kicsi lány született a családba, így a családi fotózáson szerették volna Katiék,ha Róla külön,és Anyukájával, majd Apukájával kettesben is készül kép. A nagyobb fiúkról pedig készült egyéni, igazi „nagyfiús”.

Lőrci a maga két évével, és tomboló dackorszakával ( a werk képen látható lázadással) :) kicsit ellenállt, így Róla az egyénit majd legközelebb ….

babafotozas_2005 babafotózás_2005 babafotozas_2006 babafotozas_2007 családi_fotózás_2005 családi_fotózás_2006családi_fotózás_2008 gyermekfotózás_2005 gyermekfotózás_2006 IMG_9266r

Családi és babafotózás galéria

error: Védett tartalom !!