Bettiék kismama fotózás


Nem ez az első kismama fotózásunk Bettiékkel. Már az első baba érkezését is én örökíthettem meg. Akkor nyár volt, szép idő, így kültéren fotóztunk. Aztán Izabella első szülinapját is én fotózhattam.

Most pedig a kistesó érkezését. Izabella igazi ügyes nagylánnyá cseperedett, annyira ügyes volt a fotózáson. Sok gyerekkel találkozom, így tapasztalatból írom, hogy meglepően türelmes volt, és együttműködő. A végére persze Ő is elfáradt, akkor már csak a szülőkkel fotóztunk. Sőt Ferinek az Apukának is csináltunk pár portréfotót.

Betti felpróbált olyan ruhákat is, amiről elsőre azt gondolta, hogy nem az Ő stílusa, de végül Ő is belátta, hogy nagyon jól áll Neki.

Szemüvegeseknél mindig kihívás úgy világítani, hogy ez ne tükröződőn a szemüvegben. Elég komoly fotós hibának tartom, ha a szemüvegben látszik a világítás típusa. Viszont vannak monitorszűrős rétegek, amik mindenképp lilulnak fény hatására. Ilyenkor muszáj kicsit utómunkával javítani, de az egyetlen típus ami nem fotózható tökéletesre. Ennek ellenére nem szoktam ajánlani, hogy ilyen esetben fotózzunk szemüveg nélkül, mert aki mindig szemüveget hord, úgy szokta meg az arcát, és úgy fogja magáénak érezni a fotót.

Hálásan köszönöm az ismételt bizalmatokat Betti, és nagyon örülök, hogy újra találkozhattam Izabellával is, öröm volt a társaságában lenni. Fantasztikus kislány.

További kismama fotózás képeit itt tudod megnézni: KISMAMA FOTÓZÁS