Barbi kismama fotózás

Kismama fotózás

Barbi gyönyörű kismama aki tetoválással foglalkozik, ennek köszönhetően van is pár tetoválása :) Imádom a tetovált kismamákat, annyira különleges fotókat lehet készíteni. Nagyon nagy kedvencem lett ez a fotósorozat.

Párja Joci eléggé tartott a fotózástól (nagyon sok férfi ódzkodik tőle), de pár kép után Ő is fel tudott oldódni. A kismama fotózásokon mindig figyelembe veszem, hogy a férfiak szeretnek inkább háttérben maradni, így mindig egyeztetjük előre, hogy mennyi kép nem kellemetlen még számára, és a beállításoknál is egyeztetjük az elképzeléseinket, nem erőltetek semmit Rájuk, amitől kényelmetlenül éreznék magukat. Persze a kispapák is nagyon fontos részei ennek a csodaszép életeseménynek, így pár közös kép azért a legtöbb esetben készül. Persze változó kinek a párja hogyan áll ehhez a közös fotózás kérdéséhez, így az arányokat mindig Rájuk bízom.

Barbival néhány új kellékemet is kipróbáltuk, végre megérkezett a várva-várt tüll szoknya, és rendeltem hozzá egy szép pocakpántot is. Igyekszem mindig bővíteni a kínálatot, hogy minél egyedibb képek készülhessenek. Most már a művészi kismama fotózás ra elég csak nagyon személyes dolgokat hozni, mint például a fehérnemű.

kismama_fotozas_6639 kismama_fotozas_6640 kismama_fotozas_6641 kismama_fotozas_6642 kismama_fotozas_6643 kismama_fotozas_6644 kismama_fotozas_6646 kismama_fotozas_6647

error: Védett tartalom !!