Babafotózás… a baba első éve

ÚJDONSÁG A BABAFOTÓZÁSBAN

A baba első éve…

Babafotózásra napjainkban már mindenki jár, mert egy kisbaba rengeteget változik az első életéve során. Apró kis „csomagocskából” (aki még eleinte mindenben segítségre szorul), önálló kis emberpalántává cseperedik.  Ezeknek a korszakoknak a lépéseit örökítjük meg több fotózás alatt. Mivel minden kornak megvan a maga szépsége, ezért jött az ötlet,hogy érdemes ezt profi módon és körülmények között megörökíteni. 

A fotózás egy csomagot tartalmaz, ami 3 különálló fotózást foglal magában. Onnantól, hogy a baba már tudja magát tartani hason, felül, majd feláll. Ezek óriási változások az életükben, és mindeközben az arcuk is rengeteget változik.

A fotózások alkalmanként 20 percesek, minden fotózás után logózva átadom a nyers képeket, teljes felbontásban, és 5db általatok választott képet retusálok. A végén pedig készítek egy montázst, hogy egyben is látható legyen a változás. Ez egy örök emlék, hisz oly gyorsan elröppen a babakor. <3 Mindhárom fotózás 1háttér előtt történik, amit a legelején kiválaszthattok. Pár családi fotó is belefér mindhárom alkalommal.

A csomag bevezető ára:

35.000 Ft

Tartalmaz 3 külön fotózást:

-hason tartja magát a baba

-felült a baba

-felállt a baba

Mivel minden kisbaba egyéni fejlődési ütemben fejlődik, de másfél éves korukig mindannyian felállnak, ezért a babafotózás a pici 18 hónapos koráig használható fel.

További kedvezmények:

-Ha jártál nálam korábban fotózáson, akkor 10% kedvezményt adok az árból.

-Valamint, ha szeretnél még szülinapi képeket, akkor a szülinapi fotózás árából is adok 10% kedvezményt.

 

Az „apró” betűs rész, ami a fontos feltételeket tartalmazza: 

A képek készülhetnek hétköznap vagy hétvégén is, ez csak egyeztetés kérdése, viszont mindenképp másik fotózáshoz fogom tudni igazítani. Különálló fotózásként nem tudok időpontot biztosítani.

Mivel ez (három babafotózás együtt) egy kedvezményes árú fotózás, így az első fotózás végén fogom elkérni a szolgáltatás ellenértékét, amiről természetesen számlát adok. 

error: Védett tartalom !!