Baba-mama fotózás Csengéékkel


Baba-mama fotózás Csengéékkel

A baba-mama fotózás két külön fotózást foglal magába, egy kismama és egy újszülött fotózást. De most idő hiányában egy posztba töltöm az elkészült kedvenc képeket, és így egyben láthatóak az előtte utána képek is. Ezek a before-after képek mindig nagyon kedveltek, utólag csodás emlékek, odabent-idekint 🙂

Csengéék Zea érkezésével nagycsaládosok lettek, így természetesen mindenki saját egyéniségét is próbáltuk megörökíteni, külön-külön is készültek képek,de ide most leginkább a feltöltött képeken Zea lesz a főszereplő.

Csengéékkel nagyon megtaláltuk a közös hangot a baba mama fotózáson, az újszülött fotózást már Zümi is nagyon várta. És mivel addigra megérkezett az új tündéres fotózásokhoz rendelt hátterem, természetesen készült kép Zümiről is. Zsadány is végig nagyon ügyes volt, bár az újszülött fotózást nem igazán élvezte,mert épp a legjobb barátjával kellett megszakítania egy szuper programot, emiatt elég szomorú volt. De az újszülött fotózásra az első tíz nap a legalkalmasabb, így elég korlátozottak voltak a lehetőségeink a szervezést illetően. Ennek ellenére szerintem nagyon jó hangulatban teltek a fotózások, nagyon jó élmény/emlék lett számomra is. Mindig tudom,de ilyenkor csak megerősít az érzés,hogy munkailag a legjobb helyen vagyok, nagyon jól sikerült a választás 🙂 És ami még extra élmény/érzés számomra,ha ezt ugyanígy érzi aki nála járt,és erről utólag egy ilyen megerősítést kapok. Bevallom mosolyogtam az örömtől amikor olvastam, ezért úgy éreztem be szeretném ide is másolni:

“Nagyon szuper lett a tükrös kép is, meg mi tagadás, az összes többi is 🙂 Csak szuperlativuszokban tudok Rólad és a munkadrol beszélni, úgyhogy azt hiszem a szokasainktol eltérően (minden évben máshova megyünk fotózásra) Hozzad vissza fogunk térni, mert egyszerűen varázslatos az, ahogy az “alanyokkal” bansz, csodasak a képek, és retusálás után még el is ajulunk a gyonyortol.”

Ezúton is köszönöm szépen a bizalmatokat, mindig szeretettel foglak várni Titeket! <3

Annyira cuki ez a lábtartás. Zea nyújtózkodott, nem én állítottam be 🙂