Szülinap fotózás árak

„Apabarát” Semmi sem kötelező, még a mosolygás sem :)

A szülinap fotózás időpontot igyekszem a pici alvásához igazítani, hiszen fáradt baba ritkán vidám :) Márpedig a cél a jókedvű, mosolygós képek elkészítése. Műteremben délelőttönként tudok fotózásokat vállalni, 10:00-től már jöhettek, 14:00-ig. Kültéri fotózást naplemente előtt vállalok, mert akkor a legszebbek a fények.

Amiket tartok: (képeket a babafotózás galériában találsz használat közben). Lufik, számok, szülinapi body, tütük, kisfiúknak kalapok/sapkák, nadrágtartó, nyakkendő, stb

A torta beszerzése nem biztosított, így azt nem tartalmazza az ár. Sajátot nyugodtan lehet hozni tortamaszatolós képekhez.

VÉLEMÉNYEK a munkámról

SZÜLINAP FOTÓZÁS ÁRAK:

Az árak a szűk családra vonatkoznak, anya, apa, szülinapos és a testvére(i). Nagyszülők 3000Ft/fő áron részt tudnak venni a szülinap fotózáson.

Kérlek olvasd át mielőtt bejelentkeznél: FONTOS INFORMÁCIÓK

2024. március 1-től

CLASSIC


1 óra fotózás

2 szett ruha

25 retusált kép digitális formátumban

Az átadott képekből fekete-fehérek is készülnek

Stúdiós fotózás esetén plusz bérleti díj

39.900

Stúdiós fotózás esetén a bérleti díjat a helyszínen a stúdióval tudod rendezni.

Felárért kérhető:

Szülinapi tábla(digitális átadással) 4000Ft

Héliumos lufi: 3000Ft/db

Képek átadása a kiválasztás után 72órával: +10.000Ft

  Üzeneted:

  Kérlek jelöld be melyik csomagot szeretnéd:

  SzabadtériStúdiós

  Mikor szeretnétek jönni? (*)

  Hétköznap napközben stúdióSzombat stúdióSzabadtér naplemente előtt


  Hol találtál rám? GoogleKözösségi médiaAjánlásMár jártunk nálad


  TikTok-on is megtalálsz

  A gyermek születésnapja egy különleges alkalom, amely emlékezetes pillanatokat kínál a család és barátok számára. Ezen az eseményen azonban gyakran olyan sok minden történik, hogy nehéz mindent megörökíteni, különösen ha az ember a saját fotóit készíti. Ezért érdemes lehet egy profi fotóst bérelni a gyermek szülinapjára, mivel több előnye is van ennek az megoldásnak.

  Fotóstúdióban a legelőnyösebbek a körülmények és a berendezés a legszebb szülinapi fotók elkészítéséhez. Sokféle és változatos kellékeket tudunk használni, hogy a legkülönlegesebb szülinapi képek készülhessenek. Vannak szülinapos bodyk, tüllszoknyák, műtorták, táblák, öröknaptárak.

  Egy profi gyermekfotós ért a gyermekek nyelvén, és tud Velük együttműködni. Megérti a gyermekek viselkedését. Elfogadó és empatikus,

  Egy profi fotós rendelkezik megfelelő képességekkel, eszközökkel és tapasztalattal ahhoz, hogy gyönyörű és minőségi képeket készítsen a gyermek születésnapján. Ők képesek lesznek az esemény pillanatait egyedi és kreatív módon megörökíteni, örök emléket fognak jelenteni a család számára.

  A profi fotós által készített képek időtállóak és minőségiek lesznek, ami azt jelenti, hogy azokat az ünnepelt és a tagjai évekkel később is meg kell tudni tekinteni, és visszaemlékezni az ünnepi pillanatokra. Megéri befektetni szülinap fotózás árakra egy profihoz.

  Összefoglalva, a gyermek születésnapjának megörökítése egy profi fotóssal több előnnyel is jár, és emlékezetesebb élményt nyújt mindenki számára.

  A babák szülinapjának megörökítése fotókon számos fontos okból lehet értékes:

  1. Emlékek megőrzése: A gyermek születésnapja egy fontos esemény az életében, és a fotók segítségével megörökíthetőek ezek a különleges pillanatok. Ezek a képek lehetővé teszik, hogy később visszanézve emlékezzünk a kisgyermek korai éveire és azokra a pillanatokra, amikor először ünnepeltük születésnapját.
  2. Fejlődés követése: A fotókon keresztül nyomon követhetjük a gyermek fejlődését. Az során láthatjuk, hogyan nő évek óta változik a kinézete, és megfigyelhetjük, milyen új készségeket tanul, esetleg nő fel.
  3. Öröm és boldogság megörökítése: A születésnapi fotók által megörökíthető a gyermek boldogsága és az öröm, amit a szülinap hoz neki. Ezek a képek lehetnek mosolyokkal, ajándékokkal és tortával teli pillanatok, amiket a család és a barátok közötti öröm kifejezését rögzítik.
  4. Családi és társadalmi esemény: A születésnapok általában családi és baráti összejövetelek, ahol a szerettek együtt ünneplik a gyermeket. A fényképek megörökítik a családi és baráti kapcsolatokat, az együtt töltött és a közösség összetartó erejét.
  5. Későbbi nosztalgia: Az évek múlásával ezek a fotók nosztalgiát kelthetnek, és visszaidézhetik azokat a pillanatokat, amikor a gyermek még kicsi volt. Ezek az emlékképeknek az idő múlásának elfogadásában és az elfogadásban.
  6. Megosztás és családi történelem: A születésnapi fotók megoszthatók családtagokkal és barátokkal, így mások is részesülhetnek a boldogságban és az ünneplésben. ezek a képek kapnak a családi történelemhez, és a jövő generációk is élvezhetik azokat.
  szulinap fotozas szabadteren 1253
  error: Védett tartalom !!