Ajándék ötletek


A karácsony közeledtével mindenki elgondolkozik vajon mivel is lephetné meg élete Párját, Szerelmét. Keresi a tökéletes ajándék ötletek et. A sablonos megoldásoktól mindenki ódzkodik. Nem mindegy, hogy hangzik el az ajándék átadása után a köszönöm. Jó érzés hallani és látni, hogy sikerült igazi örömöt szereznünk, és tökéletes ajándék ötletek-re rátalálnunk. De vajon mik is lehetnének a legmegfelelőbb ajándék ötletek egy Férfi számára? A huszonegyedik században talán egy elektromos kütyü, ugyanakkor azt gondolom, hogy nem ez a legromantikusabb és személyre szólóbb. Gyerekkorunkban Édesanyánktól azt tanultuk, hogy sosem azok a legjobb ajándék ötletek amikért csak beszaladunk a boltba.

A legjobb ajándék amivel meglepheted Szerelmed, egy Rólad készült fotósorozat. Elteheti emlékbe, személyes, Neki tervezett. Örülten büszke lesz és meghatódott. Mert a portfólió fotózásnál a legjobbat hozzuk ki Belőled! Mindegy mióta vagytok együtt, a fotókon olyannak fog viszont látni, amilyennek Beléd szeretett! Egy címlapfotónak is beillő sorozat, amit szívesen nézeget, és dicsekszik Vele. És újra “úgy” néz Rád. Vagy, ha még a lángoló szerelmetek korszakában vagytok, akkor még fokozódni fog!

És nem utolsó sorban egy ilyen fotózás minden Hölgynek egy önbizalom erősítés, és mi lehetne szexisebb, mint egy önbizalommal teli NŐ?

Bár kétségkívül karácsonykor keressük legtöbben a megfelelő ajándék ötleteteket, de egy portfólió fotózás évfordulóra, születésnapra is tökéletes meglepetés. Ha nem a karácsony környéki forgatagban találtál oldalamra, hanem esetleg egy napsütéses hónapban, akkor akár a természetben is elkészíthetem Rólad életed címlapfotóit 😉

További képekhez kattints IDE!

portfolio_fotozas_ajandek_otletek