Ádi 2. szülinapi fotózás

Ádi második szülinapi fotózás

Eltelt egy újabb év, és újra abban a megtiszteltetésben részesülhettem, hogy lefotózhattam szülinapja alkalmából Ádit. Immár a második.

Első találkozásunk Gabival és Zolival, Gabi várandósságakor történt, egy kismamafotózás keretein belül. Gabi nagyon dekoratív kismama volt, és azóta egy csodás dekoratív Édesanyja lett ennek a csodás kisfiúnak. Itt még műteremben fotóztunk, mert kora tavasszal örökítettük meg várandósságát, és a természet még nagyon nem éledt fel téli álmából. A kismama fotózásról készült képeket ide kattintva tudod megnézni: GABIÉK KISMAMA FOTÓZÁS

Ádiról készültek újszülött fotók is, ekkor a lakásukra látogattam el. Ádi eléggé „megdolgozott” minket, mert szegényke hasfájós volt, így az elaltatásával nagyon gondban voltunk. De végül azért csak megadta magát álommanóknak,és elkészülhettek a várva várt fotók. Az újszülött fotózáson készült képeket ide kattintva tudod megnézni: ÁDÁM ÚJSZÜLÖTT FOTÓZÁS

Az első szülinapját már kültéren fotóztunk, igazi kis energiabomba totyogóként meg sem állt. Ehhez képest most már sokkal könnyebb dolgunk volt, Ádi sokkal együttműködőbb volt ezen szülinapi fotózás alkalmával  még beállított képeket is sikerült készítenem Róla. Az idei szülinapi fotózáson is kültéren fotóztunk, ugyanott,mint tavaly, de az időjárás most nem nekünk kedvezett olyan szempontból,hogy nagyon ki volt égve a fű. Így annyira nem volt impozáns a látvány, de megpróbáltuk kihozni belőle a maximumot. Cserébe viszont működött egy locsoló, ahol szuper nyári hangulatú pancsolós képeket készíthettem, Ádi nagyon élvezte a vizes játékot. Most többféle kelléket vittem, és sikerült is mindet használnunk, hogy még változatosabb képek készülhessenek.

Igazán nagy öröm és megtiszteltetés számomra,hogy részt vehetek a családotok jeles eseményeiben, hálásan köszönöm az évek óta fennálló bizalmatokat!

babafotozas 4623babafotozas 4622 babafotozas 4624 babafotozas 4626 babafotozas 4627 babafotozas 4628

 

 

error: Védett tartalom !!