Babafotózás, családi, szülinap fotózás

Babafotózás, gyermek családi fotózás, szülinap fotózás

.

Karácsonyi babafotózás:

.

Minden Édesanyát aggaszt a gyorsan elröppenő csecsemő és gyermekkor. Mert az újszülöttek napról-napra változnak, a totyogók, gyermekek szinte mindennap tanulnak valami újat, hogy újra és újra ámulatba eshess milyen nagy kislány/kisfiú már….

Érdemes megörökíttetni ezt a csodálatos időszakot, mert utólag már az emlékek összemosódnak, de ha van miről felidézni csodás érzés lesz újra és újra nosztalgiázni. Már az újszülött korból átlépve a totyogó korba is csak ámulsz, hogy mi mindent tud már a kis emberpalántácska, pár hónap leforgása alatt milyen óriási változásokon ment keresztül. A babák már egész picikén kész egyéniségek. Igyekszem ezt a babafotózás-on is tükrözni. Éppen ezért nem szoktam erőltetni és nem is szeretem Róluk a beállított fotókat.  A játékba belefeledkezve tudnak igazán önmaguk lenni. Természetesen így is megoldható, hogy a kamerába nézzenek, csak nem lesz az a természetellenes arc Rajtuk, mint amikor Rájuk szólunk, hogy itt repül a kismadár, mosolyogj. Főleg gyermekkorban már nagyon oda kell figyelni erre, mert akkor nem a valódi énjük/arcuk marad meg emlékül. Remek kis trükkök vannak annak kivitelezésére, hogy természetesnek, mégis boldognak örökíthessük meg Őket. Általatok választható helyszín műteremben, vagy nagyobbacskáknál és természetesen időjárástól függően szabadtéren. Viszont már nem tudom vállalni,hogy házhoz menjek. Időközben bebizonyosodott, hogy műteremben sokkal professzionálisabb világításban, sokkal többféle kiegészítővel tudok igazán minőségi képeket készíteni. 

Sokszor felmerül a kérdés ha babafotózás-ra jöttök, akkor “beleférne-e” a családról is közös képeket készíteni. Természetesen igen, az árak a szűk családra vonatkozóan lettek kialakítva. Amennyiben szeretnétek Picurkátok kis barátját, közeli rokonotokat is együtt fotóztatni, az ár miatt kérlek keress fel ITT.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress meg bátran, szívesen válaszolok kötöttségek nélkül. Kapcsolat

Hogyan készüljetek a családi / babafotózásra?

  • Családi képekhez anyukának smink.  Készítheted saját magadnak, de a legjobbat egy profi sminkes tudja kihozni.  Ne félj egy jó sminkessel nem veszíted el a természetességed. Babafotózásnál fontos, hogy a smink a baba otthonában készüljön el, mert a stúdióban hamarabb elfáradnak, unatkoznak és esetleg emiatt meghiúsulhat a fotózás!

  • Öltözzetek össze, nem kell egyformában, csak harmonizáljatok egymással kontrasztban.

  • Ne legyenek a ruhátokon nagy feliratok, minták, mert elvonják az arcról a figyelmet. Kockás, csíkos lehet. Hozzatok nyugodtan többfélét, a stúdióban is összeválogathatjuk.

  • Egyszínű fehér body vagy felső, és szintén fehér harisnya(a vastagabb típus), vagy leggings a kislányoknak. Farmernadrág, fehér body/póló kisfiúknak. Ez nagyban megkönnyíti, hogy kevesebbet kelljen a picit öltöztetni, így tovább tart a türelmük a fotózáson.
  • Kérlek érkezzetek pontosan vagy picit korábban, mert a Ti időtökből megy, és annyival kevesebb kép tud készülni. Köszönöm!

  • Innivaló, esetleg vmi gyors rágcsálnivaló.