Eliza babafotózás


Eliza babafotózás

Babafotózás tündéri Elizával. Eliza egy csodaszép, bájos kislány, aki 1 éves “nagylány” lett. A babafotózás ra berendeztük a műtermet lufikkal, színes feliratokkal, mindenféle díszítéssel. De mivel Anyukája nem kért tipikus szülinapi tortázós,tortamaszatolós képeket, és Elizához nagyon illett a “tündér” stílus, és anyukája inkább ilyen képeket kért, így erre helyeztük a hangsúlyt.

Alapból is gyönyörű ez a kislány a szépséges kék szemeivel és szőke hajával, de ezeken a képeken teljesen olvadozósan aranyos lett. A fehér hajpánttal a fején, hófehér ruhácskájában olyan édes, mint egy apró angyalka. Teljesen elvarázsolt a babafotózás alatt ez a szőke lányka, aki úgy tett, mintha nem is lenne körülötte senki és semmi. Szinte természetesnek vette a fényképezőgépet és egyáltalán nem volt megszeppenve. Mondhatni igazi, nagylány módjára viselkedett. Azt hinné az ember, hogy nehéz egy ilyen kis tündérrel együtt dolgozni, mert saját gondolatai vannak már és nem egyszerű a figyelmét fenntartani, de azt mondhatom nem így van. A szülinapi fotózás nagyon jól tükrözte azt, igenis figyelnek a felnőttekre, és a színek kavalkádja elbűvöli őket. Persze szükség volt a szülei segítségére is, mert hisz Ők volt azok, akik próbálták felkelteni, fenntartani a figyelmét, hogy olyan képek készülhessen, amilyenek.

Igazából nem tudnám megmondani melyik fotó az, amelyiket kiemelném, mert mindegyiken annyira odabújós, kedves és annyira szeretetre méltó, hogy az ember legszívesebben felfalná. J De talán amelyik a leginkább közel áll hozzám az, amelyiken a kis köntösben felfelé néz. Vagy amelyiken a lámpással bíbelődik apró kezecskéivel? Vagy ahol kis piros ruhájában a gyöngyökkel játszik? Nem is tudom… Mindegyik nagy kedvenc lett, erről a szépséges 1 éves tündér hercegnőről. Úgy gondolom, nyugodt szívvel mondhatom azt, hogy mindannyian nagyon élveztük a babafotózás t, mert aranyos, színes és vidám volt. A tündérkisasszony is igaz kicsit elfáradva, de nevetve ment haza anyukájával. Remélem, fogok még velük találkozni akkor is, amikor már kicsit nagyobb lesz és elmondhatom majd neki milyen ügyes volt 1 évesen az első, hivatalos szülinapi fotózás alkalmával.

És mivel a babafotózás decemberben volt, így készítettünk pár téli hangulatú képet is.

További babafotózás képei:

szulinapi_babafotozas_2530 babafotozas_2617 szulinapi_babafotozas_2532szulinapi_babafotozas_2534 szulinapi_babafotozas_2535 szulinapi_babafotozas_2537