8 ok, amiért érdemes profi szülinap fotózásra menni a kisgyermekkel

Profi szülinap fotózás

Csecsemők és kisgyermekek születésnapjai mindig különleges események a családok életében. Ezek az alkalmak az ünneplés, a boldogság és a szeretet fontos pillanatai. És mi lehetne ennél jobb emlék, mint egy profi szülinap fotózás kisgyermekeddel és a családoddal ? Íme néhány érv, hogy miért érdemes a gyermek vagy baba születésnapját egy profi fotóssal megörökíttetni.

  1. Profizmus és tapasztalat: Profi fotósok rendelkeznek a szükséges tudással és tapasztalattal ahhoz, hogy lenyűgöző képeket készítsenek. Ők értik a megfelelő fényviszonyokat, a kompozíciót és a megfelelő pillanatok megörökítésének módját. Értenek a kisgyermekek, babák nyelvén, jól tudnak Velük „együttműködni”. Tudja milyen kellékekkel lesz igazán szép a végeredmény. Egy kicsit stylist is.
  2. Minőség és részletek: Egy profi fotós által készített képek sokkal magasabb minőségűek, mint egy átlagos fényképezőgép vagy telefon által rögzítettek. A részletek, a színek és az összhang sokkal jobban érvényesülnek ezeken a felvételeken. A fények adják a kép alapját, ezt szaktudással lehet jól kezelni.
  3. Kreativitás és egyediség: Egy profi fotós kreatív módon közelíthet a fotózáshoz, hogy igazán egyedi és emlékezetes képeket készítsen. Ők segíthetnek olyan helyszíneket és díszleteket választani, amelyek még inkább feldobják az eseményt.
  4. Kényelem és nyugalom: Ha egy profi fotósra bízzuk a fotózást, akkor mi magunk is részt vehetünk a képeken, így profi családi képeink is készülhetnek. Általában a legtöbb családban anya a fotós, emiatt mindig Ő hiányzik a képekről.
  5. Emlékek megőrzése: A gyermekkori születésnapok olyan emlékezetes események, amelyeket érdemes megőrizni és később visszanézni. Profi fotók segítségével könnyedén visszaidézhetjük ezeket a pillanatokat, és megőrizhetjük az érzéseket és az élményeket az egész család számára.
  6. Ajándék a gyermeknek: Később a gyermek is hálás lesz, hogy megörökítették számára ezeket az emlékezetes pillanatokat egy profi szülinap fotózáson. Egy szép fényképalbum vagy képkeret a születésnapról örök életre szóló ajándék lehet számára.
  7. Professzionális feldolgozás és retusálás: A profi fotósok által készített képek általában átesnek egy feldolgozási fázison is, amely során javítják a színeket, a fényeket és eltávolítják az esetleges hibákat. Így a végeredmény még lenyűgözőbb lesz.
  8. Megoszthatóság és büszkeség: Az elkészült profi fotókat könnyedén megoszthatjuk családtagjainkkal és barátainkkal, és büszkén mutathatjuk meg, hogy milyen csodálatosan sikerült a gyermekünk vagy babánk születésnapi ünneplése.

Ezek a képek nemcsak emlékeztetők egy különleges napról, hanem értékes örökség is, amelyet generációkra megőrizhetünk és átadhatunk. Ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy ezeket a pillanatokat egy profi fotóssal örökítsük meg.

profi szülinap fotózás
szülinapi fotózás

További szülinap fotók

Szülinap fotózás ikrekkel:

Facebook-on is megtalálsz

Anyák napi fotózás 2024

anyaknapi-fotozas-2024

Anyák napi fotózás 2024-ben is

Ami különleges, hogy felár nélkül hozhatod a Nagyszülöket.

Mehetünk akár kültérre vagy a Little Grandma stúdióba is(lift van)

Az időpont nem fix, jöhettek szombaton, vagy hétköznap délelőtt, ez esetben 10% kedvezményt kaptok(szerda, csütörtöki napokon stúdióban)

Viszont maximum április 6-ig van erre lehetőség, hogy legyen idő Anyák napja előtt a kiválasztásra és az utómunkára.

fotózás a nagyival

Elkészíthetjük ezt a generációs fotót:

Kozos kep a nagyival

Ajándékba kérhetitek a szokásos montázst, vagy akár ilyen különlegesebbet is:

anyaknapi-fotozas-2024

Igény esetén +20.000Ft-ért Budapest területén házhoz tudok menni. Ilyenkor viszek plusz világítást is, de a természetességen lesz a hangsúly, lifestyle stílusú képek készülnek.

Ha kérdeznél vagy bejelentkeznél:


    Kérlek jelöld be melyik csomagot szeretnéd StúdiósSzabadtérOtthon

    Hol találtál rám?

    GoogleFacebookInstagramPinterestAjánlás

    FACEBOOK-on is megtalálsz

    Lifestyle családi fotós

    Lifestyle családi fotós Evelinékkel

    Evelint már fotózhattam kismamaként, és most megörökíthettem tündéri kisfiával Olivérrel. Olivér igazi huncut, és nagyon kedves kisfiú, igazán jó móka volt a közös fotózás.

    lifestyle családi fotós

    A lifestyle családi fotózás egy olyan stílus, amelyben a fotók nemcsak arról szólnak, hogy mindenki azonosan nézzen a kamerába és mosolyogjon, hanem arról is, hogy természetes és spontán pillanatokat örökítsenek meg. A lifestyle családi fotós nem állít be mereven a fotózáshoz. A hétköznapi élet valóságos pillanatait örökíti meg, anélkül hogy a képek túlzottan komponáltak vagy rendezettek lennének. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy a fotók tükrözzék a család valódi személyiségét, kapcsolatait és életmódját. Íme néhány előnye ennek a megközelítésnek:

    lifestyle családi fotós
    1. Természetesség és autenticitás: A lifestyle fotózás fő előnye, hogy természetes és autentikus pillanatokat örökít meg. A családtagok nem kell, hogy különösen felöltözzenek vagy pozíciókat vegyenek fel a képek kedvéért, hanem egyszerűen élhetik mindennapi életüket. Ezáltal a képek valóban tükrözik a család valóságos dinamikáját és hangulatát.
    2. Kényelem és felszabadultság: A lifestyle családi fotós inkább csak jelen van, és megpróbálja rögzíteni a család természetes tevékenységeit és interakcióit. Ennek eredményeként a családtagok sokkal kényelmesebben érzik magukat a jelenlétükben, és nem kell erőltetniük magukat a képek kedvéért.
    3. Egyediség és személyre szabottság: A lifestyle fotózás lehetőséget ad arra, hogy a család saját otthonában vagy egy kedvelt helyszínen készüljenek a képek. Ezáltal a fotók egyediek lesznek, és tükrözik a család életstílusát és személyiségét. Az otthonos környezetben a családtagok természetesen viselkedhetnek, ami még inkább hozzájárul az egyediséghez.
    4. Kreativitás és játékosság: A lifestyle fotózás során a fotós kreatív módon közelíthet a képek készítéséhez. Olyan tevékenységeket és játékokat is beépíthet a fotózásba, amelyek segítenek feloldani a feszültséget, és természetes mosolyt csalnak az arcokra. Ezáltal a képek élettel teliek és szórakoztatóak lesznek.
    5. Emelkedő emlékek: A lifestyle fotók nemcsak arról szólnak, hogy hogyan néztek ki az emberek egy adott pillanatban, hanem arról is, hogy milyen érzések és hangulatok kísérték az adott eseményt. Ezek az érzések és emlékek sokkal értékesebbek lehetnek később, amikor visszanézzük a képeket, mint pusztán a külső megjelenés.
    6. Történetmesélés: A lifestyle fotózás lehetőséget ad arra, hogy egy egész történetet meséljen el egyetlen képsorozat. A fotós rögzítheti az egyes pillanatokat, amelyek együtt alkotják az adott esemény vagy időszak történetét. Így a képek nemcsak emlékeztetők egy adott pillanatról, hanem egy teljes történet részei is.
    7. Gyerekek igénye: A gyerekek nem szeretik a kötöttségeket, ha valamit meg „kell” tenniük. Nem szeretik a kötelező kamerába mosolygást, és ez látszik is a kierőltetett mosolyokon. Nem is tudják úgy önmagukat adni. A családjával közös játékban viszont annál inkább, olyankor fülig ér a szájuk, és árad belőlük az öröm és a szeretet.

    Ezek az előnyök együttesen teszik a lifestyle családi fotózást vonzóvá, különösen akkor, ha az ember valódi és tartós emlékeket szeretne megőrizni a család életének fontos pillanatairól.

    IMG 3956b
    lifestyle családi fotózás
    lifestyle családi fotózás
    IMG 3755b
    IMG 3961b

    Készítettünk közös képeket a Nagyival is:

    fotózás a nagyival

    További fotók a családi fotózás galériában

    @fotosgrafikus

    Lifestyle stílusú családi fotózás az igazán meghitt képekért. #családifotózás #lifestylefotózás

    ♬ Love Of My Life – Metrow Ar

    Facebook-on is megtalálsz

    Családi fényképezésre hogyan készülj 10 ötlet

    csaladi fenykepezes 1

    Családi fényképezés kültéren vagy stúdióban előkészületek

    1. A legfontosabb, hogy ne görcsölj, és ne legyenek fix elvárásaid. Ha Te befeszülsz, akkor a kicsi is. Ha jó mókának fogod fel, akkor Ő is, és nem mellesleg ebből tudnak a legszebb képek készülni. A fotós majd segít, Neked csak annyi a dolgod, hogy játssz Vele, mintha otthon lennétek.
    2. Előkészületek: engedd el a fehér póló-farmer kombót, ezt már kimaxolták az elmúlt pár évben. Ha ötleteket keresel, ajánlom PINTEREST gyűjteményem. Kültérre a föld színek a legelőnyösebbek. Stúdióba pedig a választott stúdió aktuális dekorjához érdemes öltözni.
    3. Smink Anyának. Ha nem szoktál sminkelni a hétköznapokon, ilyenkor érdemes. Nem kell túlzásba esni, pici porpúder, hogy ne csillogjon a bőr, szemet vagy szájat (nem kell mindkettőt) kiemelni, és pici pirosító, hogy ne legyen fáradt fakó a bőrszín. Semmivel nem érdemes túlzásba esni. Én a házi használatra az alapozót semmiképp nem ajánlom, abból szinte kivétel nélkül következik, hogy az arc, nyak és dekoltázs színe elüt egymástól, rosszabb esetben csík képződik az állnál.
    4. Családi fényképezés előtti hét a bőrápolásé. Semmi extra, csak bőrradír anyának, és hidratáslá mindenkinek, száraz bőr nem tartozik senkinél a retusba. Cserepes ajak nem retusálható. Aki hajlamos herpeszre érdemes megelőzésként egy estére bekenni Telvirannal.
    5. Fotózás előtti napok hajmosás, ruhák kikészítése (ezt semmiképp ne hagyd utolsó pillanatra, mert kiderülhet, hogy mosásban van, kiszakadt stb.) Felesleges stressz forrásokat ezzel ki is iktattuk.
    6. Mondhatnám, hogy aludjátok ki Magatokat, de anyaként ismerem, hogy ez lehetetlen tervezés :) Szoktam is mondani, hogy anya tervez baba végez. Murphy, ha Te megtervezed, hogy mikor fekteted le, ahhoz, hogy időben ébredjen, fix, hogy nem úgy lesz. Nálam pld ezért sincsenek délutáni fotózások, mert a reggeli ébredés után a babák sokkal kipihentebbek, a déli alvás az meg mindig esetleges. Vagy összejön vagy nem. Függ a holdállástól, időjárástól, fogaktól és még millió dologtól, amire nincs szülőként ráhatásunk.
    7. Beszéljünk az Apukákról. Minden együttérzésem, én is pont így érzem magam a kamera túloldalán. De utólag csak ezek a képek maradnak emlékül, és bizony Nekik is nagyon jó érzés visszanézni, hogy milyen picurka volt még a gyermeketek. Szóval Apának ne mondjuk, hogy mosolyogjon a képeken, befeszülnek tőle. Ne adjunk rá inget, ha gyűlöli. És fordítva is igaz, ha inges típus, ne akarjuk sportossá varázsolni. Olyat válasszon, amiben komfortosan érzi Magát. Ha csak túlélésre játszik, akkor ne várjuk, hogy összepakolja a fotózási ruhatárát, segítsünk Neki. Viszont örömmel fog segíteni a cipekedésben, ez általános tapasztalat, hogy a férfias feladatokban örömmel részt vesznek. Sok helyen alap felállás, hogy Anya a biztonság, Apa a játék forrása, ez a koncepció tökéletesen működik a fotózásokon is. Legyetek önmagatok, talán ez a leghasznosabb tanács, amit adhatok. Hiszen erre szeretnétek majd visszaemlékezni is.
    8. A fotózás alatt sokkal szebb, ha egymásra mosolyogtok, mintha a kamerába „vicsorog” mindenki az erőltetett mosolyoktól. Nem mellesleg Nektek is lazább érzés, ha nem kell felvenni egy profi modell szerepét. Kivéve, ha profi modell vagy ;) Válassz olyan fotóst, aki nem hagy Magadra. Jártak nálam olyan családok, akik mesélték, hogy volt, aki csak beállította Őket egy helyre, de semmi nem mondott ezen kívül. Ez nagyon kellemetlen, mert ilyenkor az ember esetlenül azt keresi, hogy egyáltalán hova helyezze a végtagjait. Nem kell, hogy erőltetett pózokba kényszerítsenek, de pici segítség végig megkönnyíti a fotózást. Vagy például figyeljen a részletekre, szemedbe lógó haj, felcsúszott szoknya, vagy a vaku ne tükröződjön a szemüvegedben.
    9. Gyerekeknél tudom, hogy indulás előtt sok mindenre kell figyelni, de fontos, hogy egy nedves törlővel töröld át az arcát. Sokszor még a nagyobbacskáknál is látni ételmaradékot az arcon, csipát a szemben. Ezek sehol nem képezik a normál retus részét, és nagyon el tudják rontani a fotókat.
    10. És az utolsó, hogy készülj össze időben. kalkulálj hosszabb készülődési idővel a gyerekeknél is. Inkább előbb érj oda, és sétáljatok egy kényelmeset, mint stresszesen rohanva beessetek a fotózásra. Előbbinél sokkal nagyobb esély van önfeledt mosolyokra.

    Családi fényképezés galéria

    Tökéletes színösszeállítások kültéri családi fényképezésre:

    Kép forrása: Pinterest

    csaladi fenykepezes 1

    Kültéri kismama fotózás

    kismama fotozas 1116

    A kültéri kismama fotózás a természetessége miatt élvez nagy előnyt. Sokkal szabadabb az érzés, a beállítások. A férfiaknak, akik amúgy sem szeretik általában a fotózásokat sokkal lazább érzés.

    VÉLEMÉNYEK a munkámról

    Facebookon is megtalálsz

    Kültéri kismama fotózás

    A kültéri kismama fotózás rendkívül népszerű és szép módja annak, hogy megörökítsük egy anya terhességének csodálatos pillanatait. Az alábbiakban néhány fontos tippet és ötletet szeretnék megosztani a kismama fotózás sikeréhez.

    1. Válassz megfelelő helyszínt: A kültéri helyszínek, mint például a parkok, vízpartok vagy erdők, szép háttérként szolgálnak a fotókhoz. Válasszatok olyan helyeket, amik hangulatosak, természetesek és jól illeszkednek a stílusodhoz. Esetleg közös emléketek kötődik hozzá.
    2. Időzítés: Fontos, hogy a fotózást a terhesség középső szakaszában, körülbelül a hatodik és nyolcadik hónap között végezzük. Ilyenkor általában a pocak már jól látható, de még nem túl kényelmetlenek a pózok, esetleg egy kis séta a parkban.
    3. Ruházat: Válassz kényelmes és jól illeszkedő ruhákat, amelyek kiemelik a terhes pocakodat. Célszerű olyan ruházatot választani, amely természetes anyagból készült és könnyedén mutatja meg a stílusodat.
    4. Stílus és hangulat: Gondold át, hogy milyen hangulatot szeretnél megjeleníteni a képeken. Lehet romantikus, játékos vagy akár egyszerűen természetes. Ezt a stílust hozd át az öltözködésben, a kiegészítőkben és a fotózási helyszín kiválasztásában is.
    5. Pózok és mozgás: A profi fotós segít Neked, hogy megtaláljátok a számodra legelőnyösebb pózokat, de a legszebb, ha természetes. Ne csinálj olyan pózokat, ami kényelmetlen Neked vagy születendő babádnak.
    6. Személyes érintés: Ha már van nagyobb tesó bevonhatod Őt is a fotózásba. Ez hozzáadhatja a képekhez a családi összetartozás és a boldogság érzését.
    7. Természetes fény használata: A kültéri fotózáshoz a természetes fény az ideális választás. Állíts be a fotózást az aranyló órákra (az első és az utolsó órák napnyugta előtt és után), amikor a nap alacsonyan van az égen, és meleg, puha fényt ad.

    A kismama fotózás remek módja annak, hogy megemlékezzünk e csodálatos időszakról az életben, és megőrizzük a gyönyörű emlékeket a magunk és a jövő generációk számára.

    A kültéri kismama fotózás egy csodálatos módja annak, hogy megörökítsük egy nő terhességének varázslatos pillanatait. Ha valaki ezt a fontos és emlékezetes időszakot szeretné dokumentálni, számos lehetőség áll rendelkezésre arra, hogy elkészítse a fotókat. Azonban számos előnye van annak, ha egy profi fotósra bízzuk ezt a feladatot. Az alábbiakban megvizsgáljuk a profi fotósok előnyeit a kültéri kismama fotózás során.

    1. Tapasztalat és szakértelem: A profi fotósok hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek a fotózás terén, különösen a portréfotózásban. A kismama fotózás egyedi kihívásokat jelenthet, mivel azt kell megmutatnia egy nőnek, hogy terhes, miközben kiemeli a szépségét és nőiességét. A profi fotósok rendelkeznek a szükséges képességekkel és technikákkal annak biztosítására, hogy a kismama legszebb oldalát mutassák meg a képeken.
    2. Kreatív ötletek és egyedi megközelítés: A profi fotósok kreatív emberek, akik képesek új és egyedi ötleteket hozni a fotózás során. Megértik, hogyan kell kihasználni a kültéri helyszínek adta lehetőségeket, hogy lenyűgöző és lenyűgöző képeket hozzanak létre. Azt is tudják, hogyan dolgozzanak ki egyedi pózokat és beállításokat, hogy kiemeljék a kismama természetességét és harmóniáját a környezetével.
    3. Professzionális felszerelés és technikák: Egy profi fotós rendelkezik a legjobb minőségű felszereléssel és technikákkal, hogy biztosítsa a képek tökéletes minőségét. A kültéri kismama fotózás során megfelelő megvilágítást, megfelelő élességet és színt reprodukálhatnak. Emellett a fotósok tisztában vannak a kompozícióval, a perspektívával és a megfelelő beállításokkal, hogy létrehozzák az ideális képeket.
    4. Kényelem és professzionális irányítás: Amikor egy profi fotósnál foglalunk időpontot, a szolgáltatásuk egy része a kismamanak való kényelmet és bizalomérzetet jelenti. A fotósok képesek megnyugtatni a kismamát, irányítást adnak a pózolásban, és segítenek legyőzni a félelmeket vagy kényelmetlenséget. A szakértelmük révén megtalálják azt az egyensúlyt, hogy kiemeljék a kismama szépségét, miközben megőrzik az autenticitását és természetességét.
    5. Profi utómunka és képszolgáltatások: Miután elkészítették a képeket, a profi fotósok általában elvégzik a képek utólagos szerkesztését és finomítását is. Az utómunka révén további lehetőségeik vannak a képek megfelelő expozícióval, színekkel és kontraszttal való javítására. Az így elkészített képek kiváló minőségűek, és még nagyobb mértékben kiemelik a kismama szépségét és pompáját.
    6. Emlékek örökre: A kismama fotózás egyedi lehetőséget nyújt arra, hogy az anya és a családja megőrizze és megoszthassa azokat a pillanatokat, amikor az életükben először találkoztak a kisbabával. A profi fotósok segítségével készült képek magas színvonalú dokumentációk a terhesség varázslatos időszakáról, és értékes örökséget hoznak létre családunk és jövő generációink számára.

    Végső soron a kültéri kismama fotózás profi fotóssal való elvégzése egy felejthetetlen élményt nyújthat az anya és a család számára. A szakértelmük, tapasztalatuk és kreativitásuk révén a profi fotósok különleges pillanatokat örökíthetnek meg, és garantálhatják, hogy az elkészült képek magas minőségűek és emlékezetesek lesznek. Ezért érdemes fontolóra venni egy profi fotós megbízását a kültéri kismama fotók elkészítéséhez.

    Kismama fotózás mikor és hol?

    kismama fotozas mikor

    Mindig felmerül a kérdés, hogy a kismama fotózás mikor és hol ideális?

    Általánosságban a válasz, a várandósság 27-33 hete között, de nagyban befolyásolja a kisbaba fekvése, a kismama testalkata. És még az is számít, hogy milyen stílusú fotókat szeretne emlékül megőrizni. Járt már nálam kismama 24-25 héten, mert Neki inkább kisebb pocakos „nőcis” képek voltak az álmai. Mostanában divat, hogy a képek nem kismama nadrágban készülnek, hanem egy kigombolt farmerban, ezt a várandósság vége felé már nem lehetne elkészíteni.

    Nálam korábban nem volt korlátozva, hogy hányadik terhességi hétig lehet jönni kismama fotózásra, de a tapasztalatok alapján módosítottam maximum 36 hétre. Többször előfordult, hogy a baba előbb érkezett, vagy a kismama ugyan el tudott jönni a fotózásra, de sok póz már kényelmetlen volt számára, így nem tudnak annyira változatos képek készülni. Sztem ez a 27-33 hét a legideálisabb mind kényelem, mind a készülő fotók szempontjából. Természetesen ez „normál” terhességre vonatkozik. Ikreknél más a helyzet, erről már korábban írtam: Ikreknél kismama fotózás mikor ideális

    Kismama fotózás mikor és hol, ötletek, ajánlások:

    A kismama fotózás ideális időpontjáról több tényezőt kell szem előtt tartani. Először is, minden várandós nő egyedi és különböző, így nincsen egyetlen tökéletes időpont, ami mindenki számára megfelelő lenne. Azonban vannak általános irányelvek, amelyek segíthetnek eldönteni, mikor érdemes megtervezni a kismama fotózást.

    Az első és legfontosabb tényező a várandósság stádiuma. Bár minden nő teste és terhessége más, általában az ideális időpont a kismama fotózásra a terhesség 27-33. hetében van. Ebben az időszakban a pocak már jól látható, de még nem olyan nagy, hogy kényelmetlenséget okozzon a kismamának. Emellett a terhesség ezen szakaszában a baba pozíciójából adódóan a pocak vagy a has alakja is a legmeghatározóbb.

    Fontos figyelembe venni a kismama hangulatát és kényelmét is. A terhesség későbbi szakaszaiban, főleg a 36. hét után a kismama gyakran fáradtabb és kényelmetlenebb lehetnek a pózolások. Ezért érdemes olyan időpontot választani a fotózásra, ami a kismama energiaszintjéhez és kényelméhez igazodik. Ha a kismama aktív és jól érzi magát, akkor akár későbbre is tervezhető a fotózás.

    A szezonális változások is befolyásolhatják az ideális időpontot a kismama fotózásra. Például, ha szeretnéd, hogy a képek hátterében őszies vagy tavaszi elemek legyenek, akkor érdemes az adott évszakban megtervezni a fotózást.

    Ezen kívül a fotózás helyszínét is figyelembe kell venni. A kültéri fotózás esetén, ha élvezni szeretnéd a természetet és a fényeket, akkor érdemes a következő időszakokat megcélozni: hajnali vagy késő délután. Ilyenkor lágyabbak a fények, és elkerülhető a nap erős sugaraival járó kellemetlenség.

    Az, hogy a kismama fotózás mikor és hol a legideálisabb tehát függ a kismama egyedi jellemzőitől, a terhesség stádiumától, a kényelem és hangulat is szerepet játszik. Fontos figyelembe venni a kismama egyéni kívánságait és megérteni a testének üzeneteit.

    Ha kérdeznél vagy bejelentkeznél:

      Hol találtál rám?

      GoogleFacebookInstagramAjánlás

      Nemcsak az a kérdés, hogy a kismama fotózás mikor és hol? Hanem…. kültéren vagy stúdióban?

      Kismama fotózás a természetben – Az elképesztő pillanatok megörökítése

      A kismama fotózás egyik lenyűgöző módja a természetben történő fényképezés. Először is, a természet által nyújtott gyönyörű környezet és a kismama természetes szépsége közötti harmónia lenyűgöző képeket eredményezhet. A kültéri kismama fotózás lehetőséget ad a természetes fény és a különböző helyszínek sokféleségének kihasználására, ami különleges és emlékezetes pillanatokat eredményez.

      Egyik döntő tényező, amikor valaki kismama fotózásra választja a kültéren történő helyszínt, az a lehetőség, hogy a kismama és a terhességének előrehaladtával változó testi formája meghatározott helyeken és díszlettel együtt kerüljön megörökítésre. Például egy erdő, egy gyönyörű mező vagy egy csendes tó partja tökéletes helyszínt biztosíthat a kismama természetes ragyogásának és a gyermekvárás varázsának megmutatására.

      Ezenkívül a természetben történő kismama fotózás szabad teret ad az alkotói megnyilvánulásnak és a kreativitásnak. Kismama fotózás mikor és hol: A fotós felhasználhatja a természet által nyújtott elemeket, például az elmosódott háttérlehetőségeket, a fákat, a virágokat, a vízpartot stb., hogy egyedi és különleges képeket hozzon létre. Az alkalmazott kompozíciók és a természetes környezet összhangja a gyönyörű eredményekért garantálhat.

      Fontos megemlíteni, hogy mivel a kismama fotózás a szabadban zajlik, az időjárás bizonyos kihívásokat jelenthet. Például, ha a kismama fotózásra esősnél naposabb időpontot választanak, akkor a fényviszonyok megfelelőbbek lehetnek a képek készítéséhez. Ezen túlmenően, a természetben történő fotózás lehetőséget ad az évszakok szerinti változatos hangulatú képek elkészítésére is, például virágos tavaszi fotók vagy lenyűgöző őszi tájképek.

      Stúdióban kismama fotózás: Az egyszerűség és az intim légkör

      Amíg a kültéri kismama fotózást a természet szépsége és a változatos háttér lehetőségei jellemzik, a stúdióban történő fotózás második lehetősége egy egészen más hangulatot és megközelítést kínál.

      A stúdióban történő kismama fotózás előnye, hogy teljes irányítást és ellenőrzést biztosít a fények, a háttér és az általános fotózási környezet felett. A fotós szabadon játszhat a világítással és a kompozícióval, hogy a kismama testén és az emberábrázolás terén a legelőnyösebben hangsúlyozza meg a szépséget és a formákat.

      A stúdióban történő kismama fotózás lehetőséget ad arra, hogy az érzékenyebb és intim pillanatokat még inkább előhívják. Eltávolítva az esetleges zavaró tényezőket, a kismama és a terhességének misztikus titka tudatosan hangsúlyozható. A szépen tervezett dekorációk, a puha világítás és az egyszerű hátterek mind elősegítik a kismama szépségének, a boldogságnak és a boldog várakozásnak a kiemelését.

      Az intim légkör és a bensőséges pillanatok szintén könnyebben megvalósíthatók stúdióban, mivel nincsenek külső zavaró tényezők, mint például más emberek vagy közeledő járművek. Ez lehetővé teszi a kismama és a fotós teljes figyelmét az alkotásra és a pillanat felölelésére.

      Kismama fotózás mikor és hol, mind a kültéri, mind a stúdióban történő kismama fotózásnak megvannak a maga előnyei és egyedisége. A kismamáknak érdemes átgondolniuk, hogy melyik környezet illeszkedik legjobban az egyedi stílusukhoz, kényelmükhöz és elvárásaikhoz. Mindkét lehetőség csodálatos emlékeket kínál, amelyek örökre megőrizhetők és átörökíthetők a babáknak, mint az egyedülálló történetek a születésükről és a szeretetről, ami őket körülveszi.

      Facebookon is megtalálsz

      Karácsonyi fotózás 2023

      karacsonyi fotozas 2023 6555

      Apabarát karácsonyi fotózás, semmi sem kötelező, még a mosolygás sem :)

      Bár még nagyon nehéz áthangolódnom a 30fokból a télbe, de egyre több megkeresés érkezik a karácsonyi fotózásokról. Így képzelek egy kis hóesést, mennyből az angyalt, és összeállítom a karácsonyi „menüt” :)

      Idén nem lesz „papír”háttér, inkább igyekszem minél varázslatosabb karácsonyházat építeni a kis stúdiómba. Két karácsonyfa lesz, egy zöld és egy havas. Képet sajnos nem tudok mutatni még, de a Facebook oldalamon azonnal megosztom, amint elkészült. A díszítés október 23-án lesz.

      A fotózásra szeretettel várom a jólnevelt kiskutyákat is, akiket nem hoz lázba a karácsonyfa lebontása :D Ha családi kedvenceteket is elhoznátok, kérlek bejelentkezésnél jelezd. Köszönöm szépen!

      Korábbi fotóimat ITT tudod megnézni

      Karácsonyi fotózás 2023 tartalma:

      50perc fotózás(1óra rendelkezésre állás)

      40-60kép készül, amit nálam megkaptok nyers képek felirattal.

      10db bőr retusált, vagy 20db bőr retus nélküli fotó(választható)

      39.900Ft

      Ha a gyermek szülinapja egybeesik a karácsonyi fotózással, akkor a másfél órás csomagban a szülinapját is meg tudjuk örökíteni, de nem tudom a karácsonyi dekort a képből teljesen eltűntetni, mert épített stúdió lesz.

      1,5óra rendelkezésre állás

      ~80-100 kép készül (nyers képek logózva kerülnek átadásra)

      20db retusált kép digitális formátumban VAGY 40db alapretusált (bőr retust nem tartalmaz) digitális formátumban

      49.900Ft

      Plusz képek: bőrretus nélkül 1500/db, bőrretussal 2000ft/db áron, minimum 3db-os megrendeléssel kérhetőek.

      Ha még nem jártál nálam, akkor időpontodat 10.000Ft foglalóval tudod biztosítani. Ezt utalással rendezzük.

      Amennyiben beteg lenne a gyermek, akkor keresünk másik időpontot. Ha nem jelzed, és nem is jössz, akkor a foglaló nem jár vissza.

      Közösségbe járó gyermekeknél (főleg, ha idén új közösségben kezdtek) érdemes minél korábbi időpontot foglalni, hogy még nagyobb eséllyel egészséges maradjon.

      Lázas, beteg gyermekkel kérlek ne indulj el, jogosan lesz a pici rosszkedvű. Ilyen esetben keresünk új időpontot.

      Ha utolsó hétvégi időpontot le kell mondanod betegség miatt, ott már sajnos a pótlás nem tud épített saját stúdióban elkészülni, kizárólag kültéri stúdióban, hely függvényében, plusz bérlési költséggel.

      Karácsonyi fotózás 2023, választható időpontok:

      Nálam megtelt a stúdiós időpont. November végén pedig bontva lesz a dekor.

      De szabadtérre még mehetünk, ha ilyen különleges képeket szeretnél:

      MINI:

      20-30perc fotózás

      50-70kép készül, amit megkaptok nyers képek felirattal.

      10db alapretusált fotó(csak fény és kontraszt, bőrretust nem tartalmaz, de szabadtéren a természetesség élvez előnyt.

      29.900Ft

      CLASSIC

      Cca. 40perc fotózás

      50-70kép készül, amit megkaptok nyers képek felirattal.

      20db alapretusált fotó(csak fény és kontraszt, bőrretust nem tartalmaz, de kültéren a természetesség élvez előnyt.

      39.900Ft

      TikTokon is megtalálsz már

      Karácsony az év egyik legszebb és legkülönlegesebb ünnepe, amikor a szeretet és az összetartozás hangulatát ünnepeljük családunkkal és barátainkkal. Sokan szeretnek ilyenkor különleges emlékeket megörökíteni, hogy azokat később visszanézve újraélhessék a karácsonyi varázst. Ennek a célnak a legjobb módja pedig egy profi fotós műterme, amely számos előnnyel jár.

      1. Professzionalizmus és tapasztalat: A profi fotósok hosszú éveken keresztül képezték magukat, és rendelkeznek a szükséges tapasztalattal és tudással, hogy tökéletes karácsonyi fotókat készítsenek. Tudják, hogyan használják a fényeket, a háttérrel és a kompozícióval, hogy az eredmény valóban lenyűgöző legyen.
      2. Kreativitás és egyediség: Egy profi fotós képes új és kreatív ötleteket felvetni, hogy még szebb és különlegesebb legyenek a képek, hogy a végeredmény igazán egyedi legyen.
      3. Stílus és hangulat: A profi fotósoknak saját stílusa és hangulata van a képek készítéséhez. Így a képek nemcsak dokumentálják az eseményeket, hanem érzelmeket és hangulatot is közvetítenek.
      4. Minőség és részletesség: A profi fotósok használnak kiváló minőségű felszerelést és technikákat, hogy a képek minden apró részletet éles és tiszta legyen. Az ilyen képek nyomtatása kiválóak, így családi albumokban vagy dísztárgyakon is megőrizhetők.
      5. Kényelem és kikapcsolódás: Amikor egy profi műtermi fotózásra mész, te és a családod kényelmesen élvezhetitek a fotózás élményét. Nincs szükség a helyszínre vagy a fények beállítására, mindenről a fotós gondoskodik. Ez lehetővé teszi, hogy lazán élvezd az ünnepi pillanatokat.
      6. Időtállóság: Az ilyen képek nem csak az adott ünnepre szólnak, hanem évekig vagy évtizedekig megmaradnak. Később visszanézve visszarepítenek azokba az emlékekbe és érzelmekbe, amiket a karácsonykor átéltél.
      7. Ajándék lehetőség: Az ilyen fotók kiváló ajándékok lehetnek családtagoknak vagy barátoknak is. Egy szépen elkészített kép sokkal személyesebb és értékesebb ajándék lehet, mint egy egyszerű tárgy.
      8. Stresszcsökkentés: A karácsonyi időszak gyakran stresszel jár a bevásárlással, az ajándékozással és az előkészületekkel. Egy fotózás kikapcsol, és egy időre elfeledkezhetsz a stresszről, röviden gyönyörű képeket készítenek rólad a családodról. Karácsonyi fotózás 2023 -ban is.

      Összességében egy profi fotós műterme ideális helyszín lehet a karácsonyi fotózásra, hogy az ünnepi pillanatokat örökre megőrizd. Ezek a képek nemcsak szépek és emlékezetesek lesznek, hanem valódi értéket is hordoznak az életedben. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a karácsony varázsa örökre rögzítve legyen!

      karacsonyi fotozas 1576
      error: Védett tartalom !!